Μια απλή βόλτα……..

DSCN2523

Με ποδήλατο στο βουνό; ή με τα πόδια, το ίδιο είναι. Στόχος είναι να βρεθείς στο βουνό. Το μέσο που θα επιλέξεις να το εξερευνήσεις να το ευχαριστηθείς, δεν έχει καμμία σημασία.

DSCN2459 DSCN2457

Εικόνες ορεινές με το πρωινό φώς και την ομίχλη που σιγά σιγά χάνεται στις χαράδρες και στις κορφές, πόσο μπορείς να σταθείς και να βλέπεις την φύση να δημιουργεί να μετακινείται πάνω ψηλά στα 1.000 ή στα 1.500 μέτρα υψόμετρο.  Δεν είσαι μόνος είναι μαζί σου χιλιάδες εικόνες, που δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν ανάλογα με το φώς ή τη γωνία που τις παρακολουθείς

DSCN2472

Και δεν απουσιάζει  ο άνθρωπος δημιουργεί σύμφωνα με το περιβάλλον, ομορφαίνει τη φύση, της δίνει την δικιά του υπόσταση, την αρχέγονη την θρησκευτική, το πρώτο του ίχνος δημιουργίας, έτσι ξεκίνησε έτσι πορεύεται μέχρι τώρα αλλά μερικά μέρη παραμένουν ανέπαφα και έτσι να μείνουν.

DSCN2498 DSCN2502 DSCN2503

Πόσο βαθιά μπορείς να μπείς μέσα στο δάσος, και πόσο μπορείς να μείνεις, μέχρι που πηγαίνουν οι δρόμοι των ανθρώπων, τα μονοπάτια των ζώων, και ο τελευταίος δικός σου αυτοσχεδιασμός και πόσες άλλες δικές σου αναζητήσεις εκεί μέσα βαθιά στο δάσος πηγαίνοντας να συναντήσεις διαφορετικές εικόνες μετά από κάθε πλαγιά, κάθε στροφή κάθε δέντρο. Και να μπροστά ή μάλλον κάτω χαμηλά η ζωή στα πόδια σου η πραγματική ομορφιά η φύση γεννά τροφή, εικόνες, αναμνήσεις

DSCN2509 DSCN2512 DSCN2529 DSCN2510

Επιστροφή, ποιος το περίμενε ένας περίπατος ρουτίνας, ένα απλό σαββατοκύριακο, ένας λοξός  δρόμος και να σου δώσει τόσα πολλά……….

DSCN2518 DSCN2520

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.