Λίγα λόγια για τα σημεία διανυκτέρευσης και στάθμευσης

CSPΌλα τα σημεία στάθμευσης και διανυκτέρευσης που έχουμε παρουσιάσει  μέχρι τώρα αλλά και αυτά που προγραμματίζουμε να παρουσιάσουμε, αποτελούν μέρη και τοποθεσίες που έχουμε εμείς οι ίδιοι επισκεφτεί, ή σημεία τα οποία μας υπέδειξαν φίλοι μας  και μας φάνηκαν ενδιαφέροντα και αξιόπιστα. Όλες οι πληροφορίες παρουσιάζονται για χρήση σε αυτό το σημείο (σημεία σταθμευσης και διανυκτέρευσης) από εμάς προς όλους όσους με αυτοκινούμενο αλλά και τροχόσπιτο θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν πάντα «καλή τη πίστη». Θεωρούμε ότι είναι περιττό να αναφέρουμε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει, αλλαγή που θα αφορά την ίδια την πρόσβαση για οποιονδήποτε λόγο ή και τις παροχές στα συγκεκριμένα σημεία.

images323Η ποιό αξιόπιστη χρήση των σημείων αυτών θεωρούμε ότι επιτυγχάνεται μέσα από την συνεχή  επικοινωνία με άλλους συνταξιδιώτες (με εσάς) που επισκέπτεστε τα συγκεκριμένα μέρη και επικοινωνείτε μαζί μας στο mail του site »hellascamper@gmail.com» ή απευθείας με κάποιο σχόλιο στις συγκεκριμένες αναρτήσεις. Μας ενδιαφέρουν πάντα οι αξιόπιστες πληροφορίες και τα σίγουρα και ασφαλή σημεία. Βέβαια υπάρχουν ευτυχώς στην Ελλάδα και τα οργανωμένα camperstops ( μια όαση στο χάος του χώρου) τα οποία και στηρίζουμε και τα παρουσιάζουμε εδώ: οργανωμένα camperstops στην Ελλάδα μέχρις ότου ΚΑΠΟΤΕ δημιουργηθεί ένα αξιόπιστο δίκτυο με δημοτικά, ιδιωτικά ή και κρατικά camperstops και πάψουμε να θεωρούμαστε μέσα στην ίδια μας χώρα παράνομοι.

hellascamper

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.