Ενημερώσεις παλαιότερων σημείων στάθμευσης και διανυκτέρευσης

update

Παρατηρήθηκε η ανάγκη να ενημερώνονται παλαιότερα σημεία στάθμευσης και διανυκτέρευσης μετά από κάποια νεότερη επίσκεψή μας σε αυτά, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να επιβεβαιώνεται η διαθεσιμότητά τους και να εμπλουτίζωνται με στοιχεία που δεν έχουν, όπως φωτογραφίες ή συντεταγμένες ή και οτιδήποτε άλλο. Έτσι φτιάξαμε αυτήν εδώ την ενότητα η οποία θα εμπλουτίζεται συνέχεια με ενημερώσεις (ελπίζουμε και δικές σας) με στόχο να κάνουμε την διαβίωση με αυτοκινούμενο στην Ελλάδα ευκολότερη όλες τις εποχές του χρόνου, σε κάθε γωνιά της χώρας μας και σε κάθε πόλη.

Καλή αρχή λοιπόν με την Μηλίνα. Στο σημείο αυτό προσθέσαμε καινούριες συντεταγμένες οι οποίες είναι ταυτόσημες με το χάρτη μας στο google  και φωτογραφία του σημείου διανυκτέρευσης. Θεωρούμε ότι τώρα έχουμε προσεγγίσει στο 100% αυτό που θέλουμε για το συγκεκριμένο σημείο. Μπορείτε να δείτε την Μηλίνα ΕΔΩ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.