Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζει camperstop;

camperstop sign

Μετά από πρόσφατη περιήγησή μας στο site της »ελληνικής λέσχης αυτοκινούμενων τροχόσπιτων» πληροφορηθήκαμε ότι ο Δήμος της Θεσσαλονίκης προσανατολίζεται στην δημιουργία camperstop. Πάγια θέση μας και ελπίδα μας είναι η δημιουργία καταρχάς δημοτικών χώρων στάθμευσης και διανυκτέρευσης στην Ελλάδα. Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί αυτό στο Δήμο Θεσσαλονίκης και ότι έτσι οι υπόλοιποι δήμοι στην χώρα μας μέσω αυτού του παραδείγματος, θα βγούν επιτέλους από τον λήθαργό τους και θα κάνουν κάτι»έξυπνο.» Έχουμε αναφερθεί ξανά στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τον ανεφοδιασμό γενικά ενός αυτοκινούμενου τροχόσπιτου . Σιγά σιγά θα πρέπει και σε τούτη την χώρα το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο να βρεί τον χώρο του χωρίς όμως προς θεού να χάσει την χώρα και αναφέρομαι στα ιδιαίτερα εκείνα σημεία της Ελλάδας που αξίζει η ελευθερία στην διαμονή.

Παραθέτουμε εδώ ολόκληρο το άρθρο της λέσχης αυτοκινούμενων τροχόσπιτων.

»Πρόσφατες επαφές μας (2 και 3 Φεβρουαρίου 2015) με τον Δήμο της Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πολύ σύντομα ο Δήμος της Θεσσαλονίκης θα έχει ένα επίσημο κάμπερ στοπ. Εκπρόσωπος του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος προωθεί έντονα νέες μορφές τουρισμού εκτός από τις γνωστές κλασσικές, μας είπε ότι ο Δήμος σχεδιάζει να μετατρέψει έναν χώρο στην Νέα Ελβετία, σε χώρο στάθμευσης αυτοκινουμένων. Ο χώρος είναι πάνω σε μεγάλους οδικούς άξονες, και είναι ήδη ασφαλτοστρωμένος και διαγραμμισμένος. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Δήμο και θα ενημερώνουμε αμέσως μόλις προκύπτουν νέες εξελίξεις.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.