Μέρες του Μάη

DSCN5939

Καμιά φορά ταξιδεύοντας σε προορισμούς συνηθισμένους ανακαλύπτεις εικόνες που δεν είχες δεί άλλη φορά . Μπορεί να είναι η ιδιαίτερη ματιά εκείνης της στιγμής, μπορεί να είναι η διάθεση να προχωρήσεις ένα βήμα παραπάνω, να στρίψεις στη γωνία, να κάνεις τέλος πάντων το βήμα παραπάνω. Εκείνη είναι η στιγμή που έχει αξία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή είναι η ιδιαίτερη στιγμή της αυτοκινούμενης και όχι μόνο ζωής.

Συμβαίνουν αλήθεια πράγματα γύρω μας που δεν τα δίνουμε ίσως πάντα την ιδιαίτερη προσοχή που τους αξίζουν. Εικόνες από την δικιά μας φύση που είναι τόσο κοντά στον πολιτισμό μας αλλά και όχι στην καθημερινότητά μας. Ευτυχία για όποιον απολαμβάνει έστω και ένα δευτερόλεπτο από οποιαδήποτε εικόνα.

DSCN5949Είναι ίσως τώρα η εποχή των χρωμάτων η αναγέννηση της φύσης αλλά και των ανθρώπων, η αναζήτηση του τοπίου του διαφορετικού αλλά του όμορφου, του φρέσκου, σε αρμονία όλα τα χρώματα τα γήινα….

DSCN5953αλλά και τα »επί των ουρανών» όταν η φύση αλλάζει όταν το παλαιό ακόμη υπάρχει και κάποιος το μεταφέρει σβήνοντάς το σιγά σιγά αθόρυβα πετώντας επάνω ψηλά και ψηλότερα μέχρι να χαθεί εκεί που δεν φτάνει ανθρώπου βλέμμα……

DSCN5957Και ένας δρόμος ατέλειωτος, δίπλα στο νερό, μέσα στο δάσος, πάνω στο βουνό, έτοιμος να τον εξερευνήσεις δεν μπορούσες να μην τον ακολουθήσεις και ας μην ποτέ έφτανες στο τέρμα του.

Ίσως έτσι να είναι καλύτερα, να αφήνεις και κάτι για την επόμενη φορά, που πάντα θα είναι καλύτερη ποιό έτοιμη μπορεί και οργανωμένη να ανακαλύψει το τυχαίο. Διαδρομή αυτοκινούμενη? ίσως δεν έχει σημασία όμως αυτό είναι μόνο το μέσο όλα τα άλλα τα φτιάχνει η διάθεση πάντα για το καινούριο και το καλύτερο και προπάντων το διαφορετικό.

DSCN5948Έχουμε ανοίξει βιβλίο και το ξεφυλλίζουμε. απολαμβάνοντας τις εικόνες του και το άρωμά του, είναι υπέροχη η φύση αρκεί να είσαι έξω και να την απολαμβάνεις. Δεν είναι παρά μόνο οι πρώτες σελίδες του πρώτου κεφαλαίου που λέγεται »Μέρες του Μάη»

DSCN5927

 

hellascamper

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μέρες του Μάη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.