Όχι, δεν είναι μόνο ο τουρισμός των ξενοδοχείων των ενοικιαζόμενων δωματίων και των Camping

16300355_1574118242603031_5064822690320936164_o
Μαρίνα και Camperstop στην Ολλανδία. Ελπίζοντας στο μέλλον να δούμε τέτοια εικόνα και στην χώρα μας

Επισκεφθήκαμε την πόλη της Πρέβεζας φέτος την άνοιξη. Ήταν η εποχή που γινόταν διάφορες εργασίες στο λιμάνι της πόλης. Δεν βρίσκαμε το σημείο ακριβώς που είχαμε παλαιότερα διανυκτερεύσει  και πήγαμε στο parking της πόλης.

 

Είναι σίγουρα ένα σημαντικό έργο για την πόλη η αναμόρφωση του λιμανιού. Άραγε όμως έχουν προβλεφθεί χώροι για τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα στο καινούριο αναβαθμισμένο λιμάνι της Πρέβεζας;

Έχει προβλέψει η Δημοτική αρχή χώρους για τους επισκέπτες με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα μέσα στο λιμάνι όπως ακριβώς έχει χώρους και για τα σκάφη; Εμείς  ανεβάσαμε την παραπάνω εικόνα από μαρίνα στην Ολλανδία η οποία παράλληλα φιλοξενεί με ασφάλεια και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, έναντι αμοιβής βέβαια, αλλά με ότι χρειάζεται ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο για να κάνει το servis του, όπως ακριβώς και ένα σκάφος.

Και κλείνουμε με την παρακάτω ερώτηση, εκφράζοντας και το δικό μας πικρό παράπονο.

Πόσο κοντά είμαστε στην υλοποίηση της παραπάνω εικόνας; και πόσο δύσκολο επιτέλους το κάνουμε από μόνοι μας;

Ας συνεχίσει η πόλη της Πρέβεζας μέσω της Δημοτικής της αρχής να διώχνει τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα όλης της Ευρώπης από την πόλη. Ας συνεχίσει η Δημοτική αρχή να μην θέλει τους συγκεκριμένους επισκέπτες στην πόλη της Πρέβεζας. Εάν πάλι έχει δημιουργήσει τις απαραίτητες υποδομές στο καινούριο λιμάνι της πόλης για να φιλοξενεί τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα τότε ζητούμε ταπεινά συγνώμη.

hellascamper

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.